top of page

Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden

 

Samen. We willen echt een goede buur(t) zijn waarbij we elkaar aanvullen. Waarbij we genieten van de ander. Waarbij 1+1 minstens 3 is.

 

Delen. In dat samen leven delen we spullen, tuinen, auto’s, ruimtes en ervaringen. Door stukjes van onze levens te delen gaan we plezier vermenigvuldigen. Je kunt verdedigen dat 1:1 óók minstens 3 is.

 

Groei. Door samen te leven leer je van elkaar. Je ontdekt de bijzonderheden van de ander – en die van jezelf. In een gemeenschappelijke moestuin wordt natuurlijke groei zichtbaar en eetbaar.

 

Open. Wij willen een open community zijn, waarin iedereen meetelt en meedoet op een manier die bij hem of haar past. Die openheid geldt ook naar de omliggende ‘Steinenwijk’ en Ede toe.

 

Actueel. Wij willen nieuwe ideeën rond duurzaamheid, delen en techniek gebruiken om een vernieuwende gemeenschap te bouwen.

WhatsApp Image 2022-03-12 at 7.06.07 PM.jpeg

Je wilt graag lid worden

Wonen in Vredehorst spreekt je aan en maakt je enthousiast. Je bent een of meerdere keren op de Meet & Greet geweest én je staat achter de visie van Vredehorst én je wordt blij van het idee om jouw talenten in te zetten binnen de vereniging. Kortom, je wilt graag lid worden. 

Download het aanmeldingsformulier, vul deze in en stuur deze naar intake@vredehorst-ede.nl.

Na ontvangen van jouw mail nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek met 2 leden van de intakecommissie.

In dit gesprek zullen wij nader kennis maken en onze wensen/verwachtingen uitwisselen.

Daarna zullen wij weer contact opnemen om te horen of je nog steeds geïnteresseerd bent in lidmaatschap en om mede te delen wat ons besluit hierover is.

Kosten:

Entreegeld €250,- + maandelijks €10,- contributie

Aanmeldformulier

Intentieverklaring

Voorbeeld factuur

lopen.JPG
bottom of page