Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden

 

Samen. We willen echt een goede buur(t) zijn waarbij we elkaar aanvullen. Waarbij we genieten van de ander. Waarbij 1+1 minstens 3 is.

 

Delen. In dat samen leven delen we spullen, tuinen, auto’s, ruimtes en ervaringen. Door stukjes van onze levens te delen gaan we plezier vermenigvuldigen. Je kunt verdedigen dat 1:1 óók minstens 3 is.

 

Groei. Door samen te leven leer je van elkaar. Je ontdekt de bijzonderheden van de ander – en die van jezelf. In een gemeenschappelijke moestuin wordt natuurlijke groei zichtbaar en eetbaar.

 

Open. Wij willen een open community zijn, waarin iedereen meetelt en meedoet op een manier die bij hem of haar past. Die openheid geldt ook naar de omliggende ‘Steinenwijk’ en Ede toe.

 

Actueel. Wij willen nieuwe ideeën rond duurzaamheid, delen en techniek gebruiken om een vernieuwende gemeenschap te bouwen.

Vrienden van Vredehorst

Je hebt niet direct de intentie te willen verhuizen maar lijkt het leuk wel deel van de vereniging te zijn? Of je vindt het een mooi project en wilt ons graag steunen?

Als vriend steun je de realisatie van Vredehorst. Met elkaar vormen we de vereniging. Jouw aanwezigheid, gezelligheid en inzet van je talent maken Vredehorst nog mooier. Welkom!

Als vriend van Vredehorst:
- krijg je mooie ontmoetingen, contacten en activiteiten en
- kun je mee denken, ideeën inbrengen en vorm geven aan het community-gedeelte van Vredehorst.  
- draag je bij met een bijdrage van € 5,- per maand.

Je wordt een Vriend van Vredehorst via een jaarlijkse toezegging. De opzeggingstermijn is maandelijks.

Aanmelden kan via: vriendenvan@vredehorst-ede.nl