Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden

 

Samen. We willen echt een goede buur(t) zijn waarbij we elkaar aanvullen. Waarbij we genieten van de ander. Waarbij 1+1 minstens 3 is.

 

Delen. In dat samen leven delen we spullen, tuinen, auto’s, ruimtes en ervaringen. Door stukjes van onze levens te delen gaan we plezier vermenigvuldigen. Je kunt verdedigen dat 1:1 óók minstens 3 is.

 

Groei. Door samen te leven leer je van elkaar. Je ontdekt de bijzonderheden van de ander – en die van jezelf. In een gemeenschappelijke moestuin wordt natuurlijke groei zichtbaar en eetbaar.

 

Open. Wij willen een open community zijn, waarin iedereen meetelt en meedoet op een manier die bij hem of haar past. Die openheid geldt ook naar de omliggende ‘Steinenwijk’ en Ede toe.

 

Actueel. Wij willen nieuwe ideeën rond duurzaamheid, delen en techniek gebruiken om een vernieuwende gemeenschap te bouwen.

Vrienden van Vredehorst

Je vindt Vredehorst een mooi project waar je graag je bijdrage en steun aan geeft. Je wilt of kunt niet in Vredehorst wonen maar je bent wel graag betrokken. Je bent van harte welkom om Vriend van Vredehorst te worden!

Als vriend mag je meedenken en deelnemen aan de activiteiten die wij als bewonersvereniging hebben. Je krijgt hier mooie ontmoetingen, contacten en activiteiten voor terug.

Je bent als Vriend van Vredehorst welkom om je aan te sluiten bij de werkgroep ‘activiteiten’ van Vredehorst. Ook geef je toestemming dat jouw foto en geboortedatum in het Vredehorst snoetenboek komen. In dit snoetenboek ben je als vriend herkenbaar en kun jij ook de leden en andere vrienden makkelijker leren kennen.
Dit snoetenboek van Vredehorst wordt enkel gedeeld met leden en vrienden van Vredehorst.

Als Vriend van Vredehorst draag je bij met een bijdrage van € 5,- per maand. Daar betalen we de kosten als huur/koffie/thee ed van.


Je wordt een Vriend van Vredehorst via een jaarlijkse toezegging. De opzeggingstermijn is maandelijks.

Aanmelden kan via: vriendenvan@vredehorst-ede.nl