top of page

Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden

 

Samen. We willen echt een goede buur(t) zijn waarbij we elkaar aanvullen. Waarbij we genieten van de ander. Waarbij 1+1 minstens 3 is.

 

Delen. In dat samen leven delen we spullen, tuinen, auto’s, ruimtes en ervaringen. Door stukjes van onze levens te delen gaan we plezier vermenigvuldigen. Je kunt verdedigen dat 1:1 óók minstens 3 is.

 

Groei. Door samen te leven leer je van elkaar. Je ontdekt de bijzonderheden van de ander – en die van jezelf. In een gemeenschappelijke moestuin wordt natuurlijke groei zichtbaar en eetbaar.

 

Open. Wij willen een open community zijn, waarin iedereen meetelt en meedoet op een manier die bij hem of haar past. Die openheid geldt ook naar de omliggende ‘Steinenwijk’ en Ede toe.

 

Actueel. Wij willen nieuwe ideeën rond duurzaamheid, delen en techniek gebruiken om een vernieuwende gemeenschap te bouwen.

IMG-20210626-WA0019_edited.jpg

 

Lid worden?

Als lid van de vereniging heb je de intentie om ook echt in Vredehorst te komen wonen. Je hebt zeggenschap in de ontwikkelingen rondom de woningen. Om lid te worden is het goed om elkaar eerst te leren kennen. Voordat je jouw aanmeldingsformulier opstuurt, vinden wij het belangrijk dat we al een paar keer kennis hebben gemaakt tijdens een meet&greet of op de donderdagen tijdens een maaltijd.

 

Lidmaatschap kost eenmalig entreegeld van €250,- per volwassene. Daarnaast betaal je €10,- per maand per volwassene zolang je lid bent van de vereniging. 

Met lidmaatschap spreek je de intentie uit om in Vredehorst te willen wonen en ben je actief betrokken bij de vereniging. 

Download het aanmeldingsformulier door op de onderstaande button te klikken. 

 


 

lopen.JPG
bottom of page