Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden

 

Samen. We willen echt een goede buur(t) zijn waarbij we elkaar aanvullen. Waarbij we genieten van de ander. Waarbij 1+1 minstens 3 is.

 

Delen. In dat samen leven delen we spullen, tuinen, auto’s, ruimtes en ervaringen. Door stukjes van onze levens te delen gaan we plezier vermenigvuldigen. Je kunt verdedigen dat 1:1 óók minstens 3 is.

 

Groei. Door samen te leven leer je van elkaar. Je ontdekt de bijzonderheden van de ander – en die van jezelf. In een gemeenschappelijke moestuin wordt natuurlijke groei zichtbaar en eetbaar.

 

Open. Wij willen een open community zijn, waarin iedereen meetelt en meedoet op een manier die bij hem of haar past. Die openheid geldt ook naar de omliggende ‘Steinenwijk’ en Ede toe.

 

Actueel. Wij willen nieuwe ideeën rond duurzaamheid, delen en techniek gebruiken om een vernieuwende gemeenschap te bouwen.

 

Lid of vriend?

Als lid van de vereniging heb je de intentie om ook echt in Vredehorst te komen wonen. Je hebt zeggenschap in de ontwikkelingen rondom de woningen.

Als vriend hoor je bij de vereniging. Neem je deel aan activiteiten en geniet van van de gezelligheid van de mensen. Met jouw aanwezigheid vorm je de vereniging.

Meer weten over lid worden of vriend worden?

Lid:

https://www.vredehorst-ede.nl/kopie-van-lidmaatschap
 

Vriend:
https://www.vredehorst-ede.nl/kopie-van-lid-worden