Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden

 

Samen. We willen echt een goede buur(t) zijn waarbij we elkaar aanvullen. Waarbij we genieten van de ander. Waarbij 1+1 minstens 3 is.

 

Delen. In dat samen leven delen we spullen, tuinen, auto’s, ruimtes en ervaringen. Door stukjes van onze levens te delen gaan we plezier vermenigvuldigen. Je kunt verdedigen dat 1:1 óók minstens 3 is.

 

Groei. Door samen te leven leer je van elkaar. Je ontdekt de bijzonderheden van de ander – en die van jezelf. In een gemeenschappelijke moestuin wordt natuurlijke groei zichtbaar en eetbaar.

 

Open. Wij willen een open community zijn, waarin iedereen meetelt en meedoet op een manier die bij hem of haar past. Die openheid geldt ook naar de omliggende ‘Steinenwijk’ en Ede toe.

 

Actueel. Wij willen nieuwe ideeën rond duurzaamheid, delen en techniek gebruiken om een vernieuwende gemeenschap te bouwen.

Meer weten over Vredehorst? Stuur gerust een bericht naar info@vredehorst-ede.nl. Wij nemen dan contact met je op. Je kunt ook bellen met Ad Tiemens: 0318 614839.

Natuurlijk ben je ook welkom op de meet & greet.

Meet & greet

Ben je geïnteresseerd in ons wooncollectief? Wil je de sfeer van Vredehorst wel eens komen proeven? Vind je het gezellig om samen te eten?

Je bent van harte welkom!


Wat: samen eten, ontmoeten en delen

Hoe: ieder neemt iets te eten mee om te delen

Waar: Ontmoetingskerk - Zuilenstein 1, 6714 CA Ede

Wanneer: elke laatste zaterdag van de maand (met uitzondering van 23 mei 2020 en 19 december 2020)

Tijdstip: Inloop 16.30u, start eten 17u
 

 

Bewonersvereniging Vredehorst
Goudenstein Ede
NL05TRIO0197898378

Vragen of interesse?

Stuur een bericht naar info@vredehorst-ede.nl

  • Facebook
  • Instagram

    Privacystatement

    Statuten

    Visiedocument