Welkom bij

Vredehorst

 

Een Wooncollectief 

Samen, Vrij en Gelijk


 

gradient Ocean

Prikbord

Meet & Greet zaterdag 29 januari 2022

 

Door de coronamaatregelen zal de Meet & Greet van 29 januari 2022 er anders uit komen te zien dan anders. We komen in kleine groepjes bij elkaar om gezellig samen te eten, elkaar wat beter te leren kennen, eventuele vragen te beantwoorden, etc. Interesse? Stuur een mail naar info@vredehorst-ede.nl, dan delen we je ergens in en krijg je meer informatie. 

Vredehorst is een wooncollectief in Ede Veldhuizen, met naar verwachting 37 adressen. Die gaan we realiseren aan de Goudenstein, op de plek van de vroegere basisschool De Rots.

 

Ieder adres heeft daar straks zijn eigen huis en samen hebben we tuinen en een grote gemeenschappelijke ruimte. Waar mogelijk delen we spullen en auto’s. Zo vind je bij Vredehorst de voordelen van zowel een eigen plekje als goed samenleven.

 

Wij hopen in 2022 met de nieuwbouw van allerlei soorten huizen te kunnen starten. Maar de bouw van de community is allang begonnen. Stukje bij beetje zijn we onze levens al aan het delen om daarmee plezier te vermenigvuldigen. Iets voor jou?

kitchen-garden-255404_1920.jpg
fresh-1284562_1920.jpg