top of page

Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden

 

Samen. We willen echt een goede buur(t) zijn waarbij we elkaar aanvullen. Waarbij we genieten van de ander. Waarbij 1+1 minstens 3 is.

 

Delen. In dat samen leven delen we spullen, tuinen, auto’s, ruimtes en ervaringen. Door stukjes van onze levens te delen gaan we plezier vermenigvuldigen. Je kunt verdedigen dat 1:1 óók minstens 3 is.

 

Groei. Door samen te leven leer je van elkaar. Je ontdekt de bijzonderheden van de ander – en die van jezelf. In een gemeenschappelijke moestuin wordt natuurlijke groei zichtbaar en eetbaar.

 

Open. Wij willen een open community zijn, waarin iedereen meetelt en meedoet op een manier die bij hem of haar past. Die openheid geldt ook naar de omliggende ‘Steinenwijk’ en Ede toe.

 

Actueel. Wij willen nieuwe ideeën rond duurzaamheid, delen en techniek gebruiken om een vernieuwende gemeenschap te bouwen.

Bertine.JPG

Activiteiten
Hoewel de huizen er nog niet staan, is Vredehorst een actieve vereniging.

Voorbereidingen voor het woonproject
Leden nemen deel in de werkgroepen: bouw, PR, acitiviteiten , deelauto's, intake van nieuwe leden en visie. Leuk om de talenten te delen en te ontwikkelen.

 

Meet en greet

Ontmoeten en samen eten (delen).

Voor wie:

Vind je het gezellig om samen te eten? Ben je geïnteresseerd in ons wooncollectief? Wil je de sfeer van Vredehorst wel eens komen proeven? 

Je bent van harte welkom!


Wat: samen eten, ontmoeten en delen

Hoe: iedereen neem iets te eten mee om te delen

Tijd en plaats staan vermeld onder 'Agenda'. 

Eetgroepje

Een aantal Vredehorsters eten regelmatig op donderdag samen. Gezond, gezellig en lekker. Wil je meer weten over Vredehorst of de sfeer eens proeven? Elke 2e donderdag van de maand is dit een avond waarop je welkom bent om aan te schuiven! 

Tijd en plaats staan vermeld onder 'Agenda'. 

Huiswerk, spelletjes, hulp, appgroep.......

Onder de leden is er al een prettige sfeer. Hulp bij huiswerk, een avondje spelletjes doen, gewoon even op de koffie, kinderen die samen spelen enz. En voor degene die dat fijn vinden is er een appgroep waarin lief en soms ook leed gedeeld wordt.

 

lopen.JPG
bottom of page